Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Fotografia Lunii
shoppy

Ce tip de concurs de fotografie vreti

Votati aici la ce fel de concurs vreti sa participati, atat cu postare de poze cat si cu votare.

Avantajele si dezavantajele le-am tot discutat...
ANDU2100HP

puneti fratiorilor fara nici o regula ....
ca sa poata participa si ala amaratu si ala bazatu , asa concurstul ar fi mult mai interactiv si NU monoton cum e acum ,
Oricum ala carei fotograf va iesi in evidenta dintre cei mai slabi  - asta e doar parerea mea - si se bazeaza pe logica !


Ala bunu' rasare de oriunde ar fi daca e sa fie bun ,,,...
sulzerul1175

Si eu mi-am schimbat deja opinia despre concurs, e asa cum spune si Andu.

Vreau sa participe oricine cu orice poza, dar! votarea ar ramane la fel!
Electrica675

Mda, se pare ca Andu are perfecta dreptate! Nu ar trebui sa punem accentul pe un amarat de concurs ci pe altceva!!

Asa ca sunt de acord sa se posteze tot felul de fotografii si sa ramana votarea! Astfel l`am putea multumi si pe Cristi sa ne impartaseasca automotoarele Aradului fotografiate de pe toate peroanele! )

O seara buna!
shoppy

Da, si Andu sa ne prezinte in fiecare luna alt tren fix in aceeasi pozitie ca cel de luna trecuta.
Electrica675

Tofane, aceste reguli fa`le in depoul Brasov! Multumesc!
shoppy

Haideti oameni votati cat mai multi ca sa vedem cum stam si sa fie decizia mai usor de luat.

Ca alegeti unul din concursuri nu inseamna ca promiteti sa veniti sa participati cu poze la el dar macar veniti la sfarsitul lunii sa votati ce poza va place.
Hurricane

Daca iese "Concurs fara nici o regula" o sa vedem aceleasi poze in fiecare luna, plus ca nu o sa creasca nivelul fotografiilor care participa la concurs.

Mai bine aleg intre 2 poze bune pe luna decat 10 si proaste.

Si in legatura cu votul, tot o sa se gaseasca un destept sa voteze numai stiu eu ce poza ca e locomotiva 692 sau vreo regina.
tomi_ms

Am votat concurs cu reguli.
Regulile se pot modifica, se pot clarifica. dar sunt necesare.
Iar daca membrii care fac fotografii frumoase nu sunt interesati de concurs in felul acesta, inseamna ca nu mai e nevoie de concurs.

Daca se face concurs fara restrictii, nu numai ca o sa avem poze slabe votate pe prietenii cu autorul, pe masini preferate, gari preferate, dar o sa se umple si forumul cu mesaje de calitate indoielnica puse de unii care se inscriu doar pentru a vota si vor sa-si faca numarul minim de mesaje.

Pana acum, tot forumul a incercat sa mearga pe calitate si nu cantitate, si are numai de castigat daca ramane asa. Nu pierdem absolut nimic daca nu avem aceeasi "audienta" ca unele forumuri umplute cu sute de poze cu aceeasi masina in aceeasi gara si administrate de copii de 13 ani.
Eu zic ca prezenta unor pasionati straini si a mai multor oameni respectati in domeniul feroviar e mai importanta decat numarul total de mesaje noi pe zi. Si una si alta nu se poate deocamdata, deci as prefera ca forumul sa continue sa se respecte si sa nu ne panicam pentru "audienta"
sulzerul1175

Am scos regula nr. 10 dar s-ar putea s-o pun iar dar modificat. As permite pozele din gara insa ar trebui respectate asa zisele minimul de calitate. Adica, ar fi bine ca aceste poze, daca sunt facute in gara, sa fie cat mai estetice si bune dpdv calitativ; daca si continutul e ceva rar e cel mai bine!

Oricum am ramas masca deoarece dupa deschiderea concursului din aceasta luna, dupa o zi deja sunt 6 fotografii in concurs. Sper sa fie oke de acum incolo.

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Fotografia Lunii
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR