Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Filmulete cu trenuri
mishu88

Clipuri din Judetul Vrancea

Cocktail de trenuri de marfă la Focșani, mai 2012În doar două ore, prin fața gării modernizate a Focșaniului, au trecut 6 mărfare, deci o cadență de doar 20 de minute pentru un tren de marfă. Deși, în trecut, așa cum îmi spunea un profesor de la facultate, trebuia să ai grijă când treci calea ferată pentru că treceau trenuri foarte des, la nivelul anilor 2012, 6 trenuri de marfă în doar 2 ore înseamnă un lucru bun.

Operatorii cărora le-au aparținut trenurile filmate au fost Cargo Trans Vagon (CTV) cu locomotiva Siemens ES 64 F4 și un tren de vagoane Uagps cu cereale, Vest Trans Rail (VTR) cu o electrică 060-EA și tren de vagoane Eaos și Fas încărcate cu fier vechi, TransferoviarGrup (TFG) cu locomotiva EA-881, fostă CFR Călători, dar care acum tracta substanțe chimice în vagoane Zags. În a doua oră au tranzitat Focșaniul și un mărfar GFR, bineînțeles, cu o garnitură de Habis-uri și Rils încărcate cu ciment pentru Bacău și tractate de 40-1011-2, Unifertrans și-a făcut și el prezența cu o locomotivă 060-EA și vagoane Zaes, lăsând pentru ultima secvență defilarea mărfarului UnicomGroup cu electrica 40-0223-4 și vagoane Fas și Eaos.

Este bine că marfa circulă, este FIRESC ca ea să circule pe calea ferată, tiriștii ar trebui, în curând, să consulte o listă cu joburi adiacente transportului rutier, pentru că viitorul este al căii ferate!! Mulțumesc pentru vizionare!


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Filmulete cu trenuri
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR