Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Fotografii cu trenuri
Prognosis

In preajma Garii Slobozia

Astazi am luat la picior linia ce duce spre gara Slobozia, pornind din spatele blocului meu. Fara mari pretentii de reporter feroviar, incerc sa surprind in obiectiv cateva imagini. O locomotiva in manevra de trecere de la un cap la altul al trenului de persoane Bucuresti Urziceni Slobozia, vechiul si scorojitul WPZ alaturi de niste drezine uitate de vreme, vagoane vechi scorojite, si ce a mai ramas din fala depoului Slobozia, acum aproape desfintat, redus la termenul de "atelier de interventii". Un turn de apa proiectat si construit de Saligny, cateva LDH-uri asteptand vremuri mai bune...Voi completa cu text exlicativ ceva mai pe seara.
sulzerul1175

Foarte frumos reportajul, felicitari!

Stiti cumva care sunt celelalte locomotive? Ati facut poze despre 60-1115-9, 60-0982-3 si 89-0587, nu ati pozat si celelalte locomotive in asa fel sa se vada si numarul lor? M-ar interesa foarte mult, sau e altcineva care stie care sunt DHC-urile de la Slobozia?

Multumesc.
Prognosis

Voi reveni cu alte poze maine. Din motive de sanatate am scurtat iesirea mea dar sper ca maine sa fac inca o incursiune...

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Fotografii cu trenuri
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR