Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Metrouri
Matei Voineag

Incidente/accidente la metrou

PANICĂ LA STAŢIA DE METROU DRISTOR 1, ĪN URMA UNUI INCENDIU

Accesul călătorilor īn staţia de metrou Dristor 1 a fost restricţionat, după ce un incendiu a creat panică pe peron. Īn jurul orei 8:30, un scurtcircuit la un panou de alimentare cu energie electrică a produs un incendiu, iar fumul dens a pus stăpānire pe staţie. Cei de la Metrorex au chemat pompierii şi pānă la sosirea echipajelor de intervenţie au decis să evacueze peronul.

Toţi oamenii care se aflau pe peron au fost evacuaţi. Au fost cāteva persoane care s-au precipitat, dar nu au existat incidente, precum nici răniţi. Pompierii au intervenit şi au stins īn cele din urmă incendiul, īnsă accesul la staţia Dristor 1 este blocat de jandarmi pentru că autorităţile vor să īndepărteze orice pericol. Oamenii sunt dirijaţi către staţia de metrou Dristor 2.

De menţionat este că metrourile opresc la Dristor 1, dar călătorii sunt imediat evacuaţi, nefiind lăsaţi nici măcar să ajungă prin pasajul subteran la Dristor 2. Deşi problema a fost rezolvată, pānă cānd fumul de pe peron se va dispersa, accesul pe peronul staţiei de metrou Dristor 1 va rămāne restricţionat.

Antena3.ro

Adăugat: 25 iunie 2008
mishu88

Accident mortal la metroul din Washington

Şase persoane au murit şi alte 76 au fost rănite, după ce două trenuri s-au ciocnit la Washington DC, scrie BBC.

Vagoanele unui tren, care staţiona, au ajuns unele deasupra celorlalte cānd un alt tren le-a lovit din spate. Cauzele accidentului sunt īncă neclare, au anunţat autorităţile locale. Mecanicul trenului aflat īn mişcare, o femeie, se află printre cei care au murit īn coliziune.

http://www.evz.ro/articole/detali...la-metroul-din-Washington--VIDEO/

http://www.adevarul.ro/articole/v...ri-la-metroul-din-washington.html

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Metrouri
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR