Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Troleibuze
mishu88

Judetul Neamt

Trolee  pīnă la Roznov?

Prelungirea liniilor de troleibuz s-ar putea face pīnă īn orasul Roznov. Autoritătile judetene nemtene nu exclud acest lucru, conditii tehnice există, iar noua conducere a SC Troleibuzul SA este de acord cu această investitie.

Analizīnd preturile masinilor si ale liniilor electrice, cele mai mari sanse pentru realizarea investitiei o reprezintă atragerea de fonduri europene.

[nota bene] Distanţa dintre Piatra Neamţ şi Roznov este de 15 km.
tiberio

Salut Mishu ! Poze din Piatra Neamt cu troleibuze nu ai?
Dr2005

Pānă vine Mishu... vă pun eu cāteva poze dintr-o duminică de noiembrie 2007.

Rocaruri 212E rămān doar cāteva (cred că 5?), iar Rocar 217E va rămāne doar unul, fiind casate o groază de troleibuze Rocar 2127E produse īn 1998(!!!!!), cu interiorul placat cu PVC (nu melamina care se umfla), linoleum antiderapant in salon si, daca nu mă īnşel, anvelope tubeless, totul din fabrică!!!!!!! Motivul oficial este că sunt prea mari (!) pentru nevoile de transport şi că nu au motor Diesel sau baterii care să le permită să se deplaseze fără reţea (reţeaua este īn stare foarte proastă, avariile sunt frecvente).

Prin urmare.... s-au adus şi īncă se mai aduc Berlieturi, cam jegărite - părerea mea, care au motor auxiliar Diesel, dar care au tot acţionare reostatică, deci tot cāt un tanc consumă!

Rocar 212E #121:
Berlieturi:
tiberio

Dr2005 mereu te gasesti la momentul potrivit  . Multumesc pentru postari.

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Troleibuze
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR