Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Stiri si evenimente cu trenuri
nan_florin

Locomotiva cu abur 40.007D va fi expusa la Depoul Dej

Dragi prieteni, azi am primit dispozitia d-lui director general Micu de transfer a locomotivei 40.007D si a celor doua vagoane la Depoul Dej in vederea restaurarii si expunerii in parcul muzeal. Saptamana viitoare - cel mai probabil miercuri vom merge la Remiza Teius pentru pregatirea vagonului iar dupa sarbatori vom pleca la Subcetate pentru a aduce locomotiva. La Constanta vom merge ceva mai incolo , probabil prin iunie. Va voi tine la curent cu desfasurarea actiunii.
cristi CFR

S-ar putea duce la Dej si macaraua ?
E pacat sa rugineasca in continuare la remiza subcetate.
nan_florin

Macaraua am inteles ca ,,marele om de cultura" Bellu vrea sa o expuna impreuna cu 150.1121 undeva pe la Simeria sau Arad.
sulzerul1175

Superba informatie! Felicitari domnul Nan pentru noua achizitie!  
nan_florin

Azi s-au incheiat lucrarile de vopsire la locomotiva. Din pacate datorita timpului foarte comprimat nu am reusit sa fac poze. Cei care doresc sunt asteptati luni la actiunea de amplasare a locomotivei in fata depoului. Mai sunt de montat felinarele, turbina si farul central.
florin.mihai

Locul unde aţi amplasat locomotiva e supravegheat, cāt de cāt?
nan_florin

Dragi prieteni, pot sa va aduc la cunostinta ca incepand cu data de 08.08 orele 10.30 locomotiva cu abur 40.007D se afla expusa la intrarea in Depoul de locomotive Dej. Actiunea nu a fost lipsita de peripetii.La un moment dat a trebuit demontat cosul pentru a putea trece pe sub o linie de curent de 6 KV. manevra s-a facut (fara absolut nici o exagerare cu o toleranta de 1 mm). De fapt nu a crezut nimeni ca va trece. o alta problema majora a aparut la o manevra de ripare a liniei cand a aparut o escaladare a liniei cu prima osie cuplara. Toate problemele au fost pana la urma rezolvate. Urmeaza sa aducem o coloana de apa de la Baia Mare care va fi amplasata langa locomotiva. Urmeaza sa realizam si iluminarea pe timp de noapte cu doua proiectoare si cu felinarele din dotare iar la urma va fi instalat un gardulet din lemn baituit. iata si cateva poze din timpul actiunii:

sulzerul1175

Ce altceva as putea sa zic decat felicitari din nou pentru depoul Dej pentru munca depusa si pentru initiativa. Sper ca acest depou odata sa fie un imens muzeu de locomotive. Bravo
Gabry_Mafia

Va felicit si eu domnule Nan pentru ceea ce realizati impreuna cu acei oameni,am vazut putin si eu din actiunea voastra intr-un articol de ziar aici pe internet si ca ati dat un mic interviu.Zic si eu ca speram cum zice si Sulzerul1175 ca ceea ce se realizeaza in Depoul Dej sa ajunga un imens muzeu.
G-Mean

Macar sa pastram aceste minunatii, adevarate piese de muzeu. Daca s-ar investi ceva . . .sa ne aducem aminte peste ani, de ceea ce a realizat la Dej domnul Nan. Si poate ca si depoul Sibiu si alte depouri sau remize care adapostesc aceste bijuterii sa aibe parte de o soarta buna.
Inca o data felicitari domnule Nan si din partea mea si a pasionatilor din Moldova si nu numai  

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Stiri si evenimente cu trenuri
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR