Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Materialul Rulant din Romania
Florin

Locomotiva de la Miercurea Ciuc

Salut,

exista in curtea unui localnic din  Miercurea Ciuc o locomotiva de linie ingusta, probabil de la fostele exploatari forestiere din zona. Pozele sunt din tren facute asa ca nu stiu in ce stare e locomotiva.
Stie cineva despre ce este vorba? pana ajung eu pe acolo cu masina mai dureaza...

sounder

Salut!

Locomotiva aceea nu cred ca este in curtea unui localnic ci mai degraba in curtea unui strand. Trebuie sa fie acolo un bazin mare cu apa minerala. Am fost acolo cand eram mic (cam in '95-'96) si am vazut locomotiva si atunci, am si urcat pe ea. Nu stiu daca este de cale ingusta sau normala nici daca strandul mai functioneaza. Am sa ma interesez ca am rude la Miercurea Ciuc.
mishu88

E superb cum ai reusit sa imortalizezi locomotiva... Cum ai vazut-o?  
Florin

salut,

va raspund la amandoi.
Locomotiva este in curtea unui localnic, este un fel de bazin mic, ca o piscina. Locomotiva a fost vazuta si pozata de aproape de un prieten din Brasov. Sper sa capat cat mai curand pozele facute.
Pana acum 1 luna nu stia nici el de ea, locomotiva se vede de la benzinaria PETROM OMV de la intrarea in M.Ciuc dinspre Sf Gheorghe. Era la o cafea si a vazut cosul locomotivei printre copaci in departare. Asa a dat de ea.

Saptamana trecuta cum am calatorit amandoi de la Brasov la Iasi el se uita dupa locomotiva si eu stateam cu camera la ochi, asa am reusit sa o pozez.
Florin

Am primit 3 poze facute cu telefonul:

cristi CFR

Multumim pentru poze.
Vai, in ce hal e saraca

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Materialul Rulant din Romania
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR