Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Materialul Rulant din Romania
sulzerul1175

Locomotivele BB si Garniturile RIO ale RegioTrans

Iata ce am gasit pe forum.index.hu: doua poze cu doua BBuri RT la Brasov. Pozele apartin lui Tompysoft ©


stakee

Dita mai scrofelnitele de locomotive
Ma intreb oare de ce nu au cumparat BB-uri de modelul celor de la GFR
cristi CFR

Pentru ca astea sunt compatibile cu ramele SNCF cu un post de conducere.
alex

o noua locomotiva regio-trans
Dr2005

Sa va dau si eu una, pozata de curand:425523, abia sosita in Brasov cu trenul Accelerat Constanta - Bucuresti Nord - Brasov.
lde 2100

425 523

425 517
Stratan

Astazi in gara Constanta .A14033

lde 2100

ce ciudat.....425 517 tragea un automotor pana la ploiesti vest,dupa care acesta pleca singur...
stie cineva de cand s-au bagat aceste ''vagoane'' pe brasov-constanta??
Stratan

Azi .11.06.2009 ...cineva din ploiesti mi-a zis ca le-a vazut .
paall

astazi e prima zi. Pana mai ieri era doar un automotor pana la Constanta si doar in week-end erau 2, plus ala de Iasi care se desprinde la PL.vEST.

Care o fi treaba la nord cand trenul face rebrusare si locomotiva ramane in gara. Poate ca au bagat 2 locomotive. Una Brasov-Bucuresti si alta Bucuresti-Constanta.

Aceste vagoane au mai circulat experimental tot pe Brasov-Constanta dar doar de 2-3 ori. Acum se pare ca asa va ramane tot sezonul estival.
Stratan

Nu . Locomotiva a venit in Constanta , la coada trenului . Deci va trage Constanta - Bucuresti Nord .
mureseanu_976

Stratan wrote:
Nu . Locomotiva a venit in Constanta , la coada trenului . Deci va trage Constanta - Bucuresti Nord .


Mai degraba va trage si impinge acea rama pentru trenuri push-pull pe Brasov-Constanta  
Dr2005

Garnitura a mai circulat, a fost vazuta acum cateva luni pe unul din personalele Brasov - Miercurea Ciuc.
Sunt curios cum a aratat garnitura de Iasi... dimineata a venit la coada trenului, locomotiva fiind in fata. La intoarcere cred ca a iesit ceva ciudat... vagoane + locomotiva + automotor  
dan tm

Instructia de remorcare si frinare a fost adaptata pentru cazurile pull-push?
Pentru ca e destul de interesant cazul care ar putea sa apara, practic o locomotiva intercalata care sa traga si sa impinga in acelasi timp.
Cazul descris de doctorul 2005.

Interesant.

Pe de alta parte statia Constanta e in bucla, poate pleca impins si rebruseaza in Bucuresti Nord, motorul de la Iasi urmind a fi la urma vagoanelor.
Electrica335

Dane, in 006 se mentioneaza cazul intalnit la marfa, si anume ca in cazul asigurarii tractiunii cu mai multe locomotive aflate in pozitii diferite, se pleaca incepand cu ultima locomotiva. De exemplu daca ai doua in cap, una in mijloc si una in spate, ordinea pornirii va fi : impingatoare=>intercalata=> locomotiva de la roata=> locomotiva din cap.

In cazul de fata, singura locomotiva este una practic...intercalata, prin urmare ma gandesc ca n-ar fi nicio problema, atat timp cat conducerea este asigurata din capul trenului. Totusi, ma gandesc ca e posibil sa existe un ordin special, eliberat mai nou de AFER.
seth

Astazi in BucN, rama push-pull nu a fost lasata sa plece in directia Constanta impinsa de locomotiva. A fost dusa in remiza Grivita unde locomotiva a fost manevrata la celalalt capat al trenului.
dan tm

seth wrote:
Astazi in BucN, rama push-pull nu a fost lasata sa plece in directia Constanta impinsa de locomotiva. A fost dusa in remiza Grivita unde locomotiva a fost manevrata la celalalt capat al trenului.


Asta nu a cauzat intirzierea trenului?
Interesant, oare Regiotrans nu are autorizatie pentru pull-push, sau pur si simplu inca nu e reglementat in Instructie acest sistem.
dan tm

Mi se pare mie sau 425-urile astea de la SNCF nu au plug precum cele romanesti?
seth

Ba da, a cauzat o groaza de confuzie. Acc Regio trebuia sa plece la 10:20 si a fost dus la manevre la 10:35. De la aceeasi linie trebuia sa plece un rapid de Botosani. Nimeni nu anunta nimic, pe tabele (care mai nou nu mai au ceasuri)nimic. Acc cred ca a fost tras la linia 14 mai tarziu, dar nu stiu exact.

Acuma eu nu inteleg ce-i cu acest instructaj. Ramele electrice CFR merg pe acelasi principiu ca si rama Regio, adica din cate am inteles n-au tractiune decat pe un boghiu, si totusi sunt lasate sa mearga si cu "vagonul in fata". De ce trenul Regio nu putea fi considerat o rama electrica? Iara daca nu poate fi considerat, autoritatea feroviara ce asteapta? De ce nu fac ceva? Poate e mai simplu pentru ei sa zica "Pai pune in capu' asta o locomotiva normala"-citat exact de la impegantul de miscare.

putin off topic: De ce nu putem sa avem si noi locomotive cu sistem de comana multipla 45-Siemens, sau GM care chiar sa si fie folosite, ca am vazut ca 45-urile le-au rezolvat la "remodernizare"=downgradare, iar GM sunt destul de des folosite cu "comanda multipla" alaturi de Sulzere, care apropos, aveau si ele comanda multipla.
Iar de vagoanul cu post de conducere second-hand din germania (da, cel cu "panorama"), n-au putut si ei sa-l modifice sa fie compatibil cu un Siemens sau un GM.

Noi nu putem sa simplificam lucrurile nici un pic. Iar timpii de stationare cand e vorba de schimbatul locomotivei sau de atasarea/detasarea de rame sun foarte lungi
Hurricane

@seth
La rama regio locomotiva este motorul, rama nu are nici un motor asa ca are nevoie de locomotiva pentru a fi impinsa sau trasa.
Comanda multipla nu este acelas lucru cu sistemul push-pull, CFR-ul nu are nici o locomotiva compatibila push-pull de aceea acel vagon Business cu post de conducere a fost dezactivat.Din cate stiu eu comanda multipla nu prea se foloseste, le este frica la mecanici sa o foloseasca.
Electrica335

Sistemul de comanda multipla nu se foloseste, intrucat locomotivele noastre n-ar face fata la asa ceva. Chiar si cu aceste modernizari s-a pus cat de cat la punct partea de diagnoza, insa partea de protectii schioapata destul de tare, nefiind dotate cu un sistem cu autorearmare ( macar la protectiile usoare).

Prin urmare este destul de dificil sa folosesti un EA la asa ceva. Gandeste-te ce-ar fi sa urci pe 501, sa ai masina in spatele unei rame si sa-ti sara o siguranta automata sau un releu de vreo 3-4-5 ori de la Comanesti la Livezi  
seth

@ Nohab

Asta am inteles, dar avand in vedere ca automotoarele electrice nu au tractiune integrala, practic e acelasi lucru: doua vagoane sunt trase/impinse de ceva care nu seamana cu o locomotiva, dar totusi e. Intrebam doar de ce rama push-pull are alt regim de folosire fata de automotorul respectiv.
stakee

O mica prezentare a noului tren Regiotrans care acum face trasee si la Constanta

stakee

425-517 in Constanta


Vagoanele ZRB(ex SNCF)

ZRBD
ZRBx cu cabinaBoghiurileInteriorul

stakee

25523


dragosh01

Arata chiar bine, mai ales cu rosu+galben. Imi place si interiorul de la automotor. Felicitari pentru poze si film, mi-au placut mult.
cortexedge

Ce bine arata schema ultimel locomotive.
Totusi,daca in loc de rosul ala bagau negru, arata chiar mai bine!
Hurricane

Asta e schema originala de la SNCF,are si GFR-ul o locomotiva acceasi culoare, se pare ca regio are pana acuma 3 locomotive.
paall

Am fost la gara sa vad trenurile marii 1631+1635 si Regiotransul 14033.

1631+1635 fara intarziere si mai scurt decat va fi maine seara. Duminica seara va fi cel putin 16 vagoane.

Sa trecem la 14033 trenul celor de la Regiotrans care pot sa spun ca acum da se merita sa mergi un drum ca Brasov-Constanta si cu tren privat nu numai tren CFR.

Dimineata trenul pleaca din Brasov astfel :
Locomotiva electrica ( 517 sau 523 ) apoi rama de vagoane Brasov - Constanta iar la spate automotorul Brasov-Iasi.

La Ploiesti.Vest trenul trage la lnia 4 timp in care se face distanta ( decupleaza ) cele 2 trenuri. Se dezleaga rama de automotor apoi se face distanta de 2-3 metri iar dupa 3-4 minute pleaca spre Bucuresti. Automotorul pleaca si el spre Iasi dupa numai 3 minute.

La Buc.Nord ( din ce mi-a spus nasii ) nu mai intra in Grivita ca sa schimbe locomotiva ci merge impingand de la Buc.Nord la Constanta.

La intoarcere Constanta-Buc.Nord vine cu electrica in fata dupa care pleaca impingand pana la PL.Vest.

Si acum ce s-a intamplat in Pl.Vest in aceasta seara :

Mai intai a sosit la linia 1 Constanta-Brasov compus din rama push-pull si in spate impingand cu electrica. Apoi a sosit si automotorul Iasi-Brasov tot la linia 1 si surpriza a iesit din gara ( a mers inapoi vreo 200 metri pana a trecut de macaz facandu-i loc electrice sa iasa de la linia 1 apoi sa ocoleasca trenul si sa treaca in fata sa poata trage atat rama cat si automotorul ). Trece electrica , apoi se schimba macazul si automotorul Iasi-Brasov soseste pentru a doau oara in statie la linia 1 legandu-se la urma ramei. In fata ramei apare si electrica se fac toate verificarile si pleaca la ora 21:58 in spatele lui P 3011 Buc.Nord - Sinaia.

Trenul putea pleca mai repede, conform graficului inainte lui 3011 ) daca locomotiva era 517. 523 Nu avea notate niste litere la cuple ( A,B,C ) astfel ca s-a pierdut 10 minute pana s-a alimentat trenul de la locomotiva si s-au bagat toate cablurile de legatura intre rama si electrica. Si in incheiere rama arata destul de bine, are spatii pentru biciclete are la unele scaune pe spate mini-masute cum sunt cele de la vagaonele 36-16 de jos de la cls 1 , si mai are niste canapele fata in fata ca si cum ai fi in club.

La cat de bine arata rama nu va circula goala in perioada iulie - septembrie.

La Ploiesti.Vest calatorii au magazinele la doar 5 metri de scara vagoanelor trenul trage la linia 1 in fiecare seara cand vine de la Constanta.

Trenul Regiotrans a avut in seara asta un numar de 8 angajatii : din care am remarcat 3 nasii ( 2 nasii Constanta-Brasov si 1 nas Iasi-Brasov ) plus 2 mecanici si unul in probe + un revizor ( sau cum so numi era imbracat in halat ) + inca 2 oameni care erau imbracati civil si au "ajutat" si ei la legarea electricei de rama.
stakee

cortexedge wrote:
Ce bine arata schema ultimel locomotive.
Totusi,daca in loc de rosul ala bagau negru, arata chiar mai bine!


Si vagoanele rama aveau alta schema cand apartineau de SNCF, oarecum similara cu cea a ramelor noastre electrice Z6100 insa in comparatie cu galbenul dp ramele electrice aveau un albastru mai ciudatel parca "cyan" se numeste culoarea respectiva insa un cyan mai inchis si mia jegarit, de obice culoarea aceasta este un albastru deschis puternic si mai aveau acel "TEX" scris pe ele cum aveau unele automotoare de la Via Terra.

Groaznice schemele de vopsire atat la LE-uri in schema coca cola si delfin cat si pe BB-urile Regio, de parca nu am avea gusturi frate
Dr2005

Ieri, 13.06.2009, se folosea cu succes sistemul push-pull:Cum aratau inainte ramele:
stakee

Mult mai frumoasa schema in orice caz
stakee

In primul film este surprinsa garnitura Regiotrans cu locomotiva pe post de Push

shoppy

Oho, da garnitura asta a fost erou national duminica, am fost si eu sa o pozez, pun doar doua detalii nepozate inca:
Apoi am dat fuga sa o pozez in actiune pe Podul Herastrau (asa se vede si acoperisul ca tot intreba cineva daca are aer conditionat pe acoperis)
stakee

@Dr2005 vechile garnituri le-ai pozat in Brasov?
Dr2005

In Intorsura Buzaului.
stakee

Dr2005 wrote:
In Intorsura Buzaului.


Sa inteleg ca acolo au un depou propriu? ca observ si automotoarele lor
Dr2005

Nu au niciun depou, ramele stateau pe liniile folosite odata pentru marfa (cand inca mai lucra vreo intreprindere pe traseul liniei). Automotoarele... unul pleca in 5 minute, celalalt probabil era rezerva. Oricum, gara are suficient de multe linii incat sa fie loc berechet pentru toate.
Electrica335

Ba da, au si depou...si inca nu unul, ci doua: unul in fosta remiza industriala de la Tractorul ) in spate la IMMR, iar cealalta langa baza SPIACT Brasov, in spate la revizia de vagoane Calatori, pe strada automotoarelor.
Dr2005

Au si remiza de la Vasiova, daca e s-o luam asa. Stakee intreba daca au depou la Intorsura Buzaului.
stakee

Dr2005 wrote:
Au si remiza de la Vasiova, daca e s-o luam asa. Stakee intreba daca au depou la Intorsura Buzaului.


Guilty Insa nu strica informatii utile in plus
dan tm

Care e diferenta intre 425 de la Regiotrans si GFR?
in afara de design si cuplele pentru reversibila?
stakee

dan tm wrote:
Care e diferenta intre 425 de la Regiotrans si GFR?
in afara de design si cuplele pentru reversibila?


Din cate am inteles este diferenta doar ca are sistemul Push and Pull, si de desing, puterea parca este aceasi desi, daca am gresit va rog sa ma corectati
mureseanu_976

stakee wrote:
dan tm wrote:
Care e diferenta intre 425 de la Regiotrans si GFR?
in afara de design si cuplele pentru reversibila?


Din cate am inteles este diferenta doar ca are sistemul Push and Pull, si de desing, puterea parca este aceasi desi, daca am gresit va rog sa ma corectatiBB-urile 25200 de la GFR au in jur de 4000 kW,BB-urile 25500 de la Regio doar 2900 kW  
stakee

Am mai studiat interiorul vagoanelor, data trecuta nu imi permisesem sa ii deranjez prea mult pe lucratorii de la regio, de data asta am luat toate vagoanele la cercectat

Clasa a 2 aNu observasem aceste canapele, destul de interesante si comode

Clasa 1 nu prea difera la confort doar culoarea si faptul ca este un covor pe podea
De mentionat ar mai fi si faptul ca usile dintre vagoane nu au clante si nu se pot deschide doar de catre personalul trenului, probabil din motive de sigurata si anti blatism ca sa nu fuga calatorii necinstiti din vagon in vagon

Am remarcat ca au mai schimbat tablourile din vagoane

florin.lifticariu

cred ca voi deveni in curind clientul vagoanelor regiotrans prezentate de Stakee mai sus...desi parca as prefera o 40/41/42/43/44/45 la conducere...
florin.lifticariu

si offtopic.....tablourile la CFR Calatori mai exista ? nota 10+ RegioTrans pentru aceste tablori !!!
stakee

florin.lifticariu wrote:
si offtopic.....tablourile la CFR Calatori mai exista ? nota 10+ RegioTrans pentru aceste tablori !!!


Au existat vreodata?
florin.lifticariu

erau..acum vreo 25 si ceva de ani..daca nu si mai mult..daca imi amintesc bine..macar peisaje din Romania...vagoane compartimentate...poze din Romania si oglinda ..
stakee

florin.lifticariu wrote:
erau..acum vreo 25 si ceva de ani..daca nu si mai mult..daca imi amintesc bine..macar peisaje din Romania...vagoane compartimentate...poze din Romania si oglinda ..


Ca sa vezi, macar au ramas oglinzile
lde 2100

91 53 0 425576-2(Imi cer scuze pentru calitatea pozei)

micutul_tgv

Rama Regiotrans in Brasov gata de decolare pe 31 iulie 2009 :


si pe 8 august in gara Ciulnița :

florin.mihai

Le petit TGV: Daca tot ai fost cu celebra rama Regiotrans poate ne spui niste impresii!
micutul_tgv

Răspunsul este aici :

http://pisti91.myfreeforum.org/sutra15711.php#15711

Numai bine !
stakee

BB 25500 no. 425 517 Cab

stakee

3 septembrie 2009

Constanta linia 5


10 septembrie 2009

Aceasi gara aceasi linie


Dr2005

Sambata garnitura Regiotrans a avut probleme la Constanta si nu s-a mai intors la Brasov. Iat-o la Floresti Prahova, in drum spre Constanta (nu stiau cei din ea ca vor face noaptea la Constanta):


Duminica trenul a plecat de la Brasov in configuratia locomotiva + X 4500. De la Constanta trenul a venit in formula 425-576 + 425-517 + RIO 01 + XBD 4547. Locomotivele au mers in tractiune multipla. La Bucuresti a plecat la timp doar automotorul, restul trenului a ramas la peron:


S-au facut apoi manevre ca locomotiva 425 576-2 sa ajunga in capatul celalalt al trenului, dupa ea 425 517 si RIO 01. 425 517 nu a mai fost folosita (are pantografele coborate), dar au fost facute legaturile cu ea pentru a fi alimentata RIO 01. Garnitura a plecat la ora 22:05 spre Brasov (probabil au platit inca o trasa).
Alex-DP001

425-517 in Brasov in fata lui LDH45-203
stakee

Era legata BB-ul de LDH?
sulzerul1175

Nu cumva 517 a ramas defecta la Constanta?
Dr2005

Ba da, astfel ca trenul a facut noaptea la Constanta.
Alex-DP001

Era legat BB-ul de acel LDH
stakee

13 septembrie Constanta


O sa revin si cu niste filmari.
stakeeLa momentul acela nu stiam care a fost cauza defectiunii si mai exact ce era defect la acest trenu, banuind ramele ce au mai avut probleme tehnice de data aceasta locomotiva a avut o problema, ciudat este ca a functionat sistemul push&pull, adica au fost legate cu acele cuple electrice.
De mentionat ar mai fi dupa cuplarea si legarea locomotivelor, cand a ridicact 576 pantograful 517 le-a ridicat pe ambele, probabil datorita sistemului, cat despre defectiunea lu 517 nushtiu care a fost problema
stakee

stakee

Medgidia

shoppy

Pozele modificate in subiectul de efecte speciale.
stakee

shoppy wrote:
Pozele modificate in subiectul de efecte speciale.


Nu sunt modificate exagerat doar o mica adaugare de lumina si umbra pt eliminarea cetii, modificacrea contrastului din pacate strica poza si mai mult, originalele sunt prea incetosate si deasta toate pozele ce le-am postat in ultimul timp sunt astfel
shoppy

stakee wrote:
13 septembrie Constanta

Asta mi s-a parut ca ar fi niste filtre, arata cam ciudat, incearca sa modifici direct gamma.
stakee

shoppy wrote:
stakee wrote:
13 septembrie Constanta

Asta mi s-a parut ca ar fi niste filtre, arata cam ciudat, incearca sa modifici direct gamma.


Poza originala este umpic mai stinsa la lumina, tot ce i-am editat este luminozitatea si umbra cu ACDsee 2.0, nu m-am atins de contrast cat despre gamma nu imi da optiunea sa modific acest lucru doar ce am mentionat mai sus. Poza este facuta cu un Fuji 1000s, si mie mi se par ciudate unele poze facute de camera lui AlexCta insa asa au iesit ele eu doar le-am marit detaliul cu editarile mentionate mai sus.

Uite poza originala

shoppy

Eu nu mai tin minte acum cati ani a fost ACDSee 5   , luati si voi 8 sau 9 si modificati gamma, e un fel de brightness si contrast balansate in acelasi timp.
stakee

shoppy wrote:
Eu nu mai tin minte acum cati ani a fost ACDSee 5   , luati si voi 8 sau 9 si modificati gamma, e un fel de brightness si contrast balansate in acelasi timp.


Imi convine si asta vechi :-j
stakee

mishu88 wrote:
http://www.realitatea.net/circula...i-trenuri-stationeaza_640526.html

Locomotiva trenului de călători 14032 care aparţine operatorului privat Regiotrans a rupt īn această dimineaţă, īn jurul ora 8.15, firul de contact īn staţia Valea Largă. Circulaţia trenurilor īntre staţiile Valea Largă şi Comarnic a fost īnchisă, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate.
mishu88

Numa' ghinion au parte mecanicii de la RegioTrans... probleme la Valea Călugărească, probleme la Gara de Nord cānd de Zilele FeRoviaRe un captator (nu ştiu cum se cheamă exact... captator de inductori cred) al ramei push-pull a săltat un inductor de pe calea ferată.

Īn fine, sperăm să fie mai puţine evenimente de acest gen īn viitor.

Bună treabă, stakee, ai fost īn gară cānd a sosit rama ghinionistă!

///

Revenind la topicul nostru, am gasit pe internet, īntr-o revista de specialitate din Olanda, seriile de locomotive seria 25.500 vāndute Romāniei.

Acestea sunt: 25,507, 25,517, 25,518, 25,513, 25,524, 25,528, 25,536, 25,544, 25,570, 25,572, 25,576 and 25,581.

Una dintre ele am vazut-o si eu, si altii, īn Gara de Nord, la Expozitia Zilele FeRoviaRe 2009: 25.572.

shoppy

Da-ne si noua link-ul de la revista.
stakee

Referitor la garnitura noua ce a fost la Zilele Feroviare, a circulat inca pe relatia Brasov-Buc N-Constanta?, ca eu cand am fost zilele astea la gara am venit mai tarziu si nu am mai prins Regiotransul doar decand cand a intarziat
shoppy

Nu am vazut vreo poza cu ea in serviciu. Tot zicea mishu ca la expozitie a avut un incident, unul dintre inductoare a agatat un inductor de pe sina, deci probabil sa fie inapoi in Ateleirele Grivit.
stakee

shoppy wrote:
Nu am vazut vreo poza cu ea in serviciu. Tot zicea mishu ca la expozitie a avut un incident, unul dintre inductoare a agatat un inductor de pe sina, deci probabil sa fie inapoi in Ateleirele Grivit.


Si rama RIO?
shoppy

N-am inteles daca era de la locomotiva sau de la vagoane.
Dr2005

mishu88 wrote:
Numa' ghinion au parte mecanicii de la RegioTrans... probleme la Valea Călugărească,


Valea Largă... la Valea Călugărească a fost accidentul cu şina intrată prin podeaua unui vagon 19-55.

stakee wrote:
Si rama RIO?


Tocmai ti-a zis shoppy ca nu a vazut-o. Daca stia cineva de ea, nu crezi ca zicea?
mishu88

shoppy wrote:
Nu am vazut vreo poza cu ea in serviciu. Tot zicea mishu ca la expozitie a avut un incident, unul dintre inductoare a agatat un inductor de pe sina, deci probabil sa fie inapoi in Ateleirele Grivit.


Incidentul cu rama de la Regiotrans a fost pe altă linie decāt cea dedicată Zilelor FeRoviaRe şi a fost implicat vagonul ramei Push-pull, alt tren decāt cel pentru Zilele FeRoviaRe 2009.---

@Dr2005: Da, Valea Largă, mulţumesc pentru corectură!
silviu_alex

mishu88 wrote:
shoppy wrote:
Nu am vazut vreo poza cu ea in serviciu. Tot zicea mishu ca la expozitie a avut un incident, unul dintre inductoare a agatat un inductor de pe sina, deci probabil sa fie inapoi in Ateleirele Grivit.


Incidentul cu rama de la Regiotrans a fost pe altă linie decāt cea dedicată Zilelor FeRoviaRe şi a fost implicat vagonul ramei Push-pull, alt tren decāt cel pentru Zilele FeRoviaRe 2009.---

@Dr2005: Da, Valea Largă, mulţumesc pentru corectură!


Parca trenul implicat venise de la constanta si mergea la brasov. De cand a plecat inductorul atarna ciudat. Se cam certau seful de tren cu seful gari cred. Nu stiu ce s-a intamplat stiu decat ca un tren care pleca spre iasi a fost directionat pe alta linie.
Dr2005

Se pare ca a dat cu el intr-o dala de beton prea ridicata.
stakee

Dr2005 wrote:
Daca stia cineva de ea, nu crezi ca zicea?


Nu neaparat
shoppy

E, hai sa nu aruncam acuzatii de secretomanie asa in gol, si asa am avut o saptamana foarte agitata, si nu s-a terminat inca.
stakee

shoppy wrote:
E, hai sa nu aruncam acuzatii de secretomanie asa in gol, si asa am avut o saptamana foarte agitata, si nu s-a terminat inca.


Doamne fereste nu acuz pe nimeni pt asa ceva, eu ma refeream la faptul ca nu toata lumea are timp sa sil dedice forumului
mishu88

shoppy wrote:
Da-ne si noua link-ul de la revista.


http://pagesperso-orange.fr/trainsso/BB25500.pdf

şi

http://www.hov-rn.nl/pdf/0707HOV1k.pdf

Trăiască Google Translate.  
shoppy

Azi, rama Rio era in Grivita pe la ora 13(poza de la distanta mai incolo).

Din ce se vede in poze bordura aia nu e prea sus, mie mi se pare ca rama se lovise mai demult, s-a deformat, si apoi din cauza deformarii s-a infipt in bordura aia.

edit: se pare ca Bucuresti - Constanta era inca inchisa din cauza accidentului, si nu i-au mai dat drumu in cursa, pe la ora 21 era la peron si astepta sa plece spre Brasov, cu locomotiva legata la capatul cu postul de conducere.
Dr2005

Tipic... cand a ajuns la Bucuresti i-au zis sa o ia pe Urziceni... dar cum Regiotransul nu are nicio masina Diesel de rezerva in Bucuresti nu au avut de ales si au ramas acolo pana la ora la care trebuiau sa plece inapoi.
Locomotiva probabil au pus-o de acum in fata ca sa nu mai stea sa faca manevra la Ploiesti. Sau poate e rama cu problemele la inductor, ca atunci nu au ce-i mai face decat sa mute locomotiva, ca fara indusi nu ai voie sa circuli (dar ii poti anula, vezi accidentul de pe M800).
stakee

Dr2005 wrote:
Tipic... cand a ajuns la Bucuresti i-au zis sa o ia pe Urziceni... dar cum Regiotransul nu are nicio masina Diesel de rezerva in Bucuresti nu au avut de ales si au ramas acolo pana la ora la care trebuiau sa plece inapoi.
Locomotiva probabil au pus-o de acum in fata ca sa nu mai stea sa faca manevra la Ploiesti. Sau poate e rama cu problemele la inductor, ca atunci nu au ce-i mai face decat sa mute locomotiva, ca fara indusi nu ai voie sa circuli (dar ii poti anula, vezi accidentul de pe M800).


Din cate am inteles Regiotrans nu are contract pe Magistralele 700, 701(in prealabil pt Caravell-e) si 702 ci doar cu 800, deasta au ramas in gara de nord.
shoppy

Intrus in Grivita
stakee

Poate va mai era dor de ea

lde 2100

576

shoppy

Miercuri am prins si eu un BB ca cel de mai sus trecand izolat prin Predeal spre Bucuresti pe la ora 12, o fii acelasi, ce s-a intamplat?
lde 2100

shoppy wrote:
Miercuri am prins si eu un BB ca cel de mai sus trecand izolat prin Predeal spre Bucuresti pe la ora 12, o fii acelasi, ce s-a intamplat?

putea fi 527-576(cea de mai sus),sau 425-517...stiu ca ele fac servici mai des in zona..
truscamihai

Locomotivele BB RegioTrans

425518
Photobucket
Dr2005

425-517 + RIO 01, 19.01.2009, 16:30, Bucuresti Nordzofei.2006

425-517 + RIO 01, 24.01.2010

vladv100

tot 425-517

mishu88

Frumoase fotografii, băieţi! Apropo de aceste locomotive... nu ştiu sigur dacă aţi văzut deja acest clip al lui trifu22.


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Materialul Rulant din Romania Page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR