Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Stiri si evenimente cu trenuri
mishu88

Muzeul Porsche din Stuttgart are acces la gara!

Muzeul Porsche din Stuttgart are acces la gara!

Ieri, 4 iunie 2009, autoritatea feroviara germana, Porsche si municipalitatea din Stuttgart au participat la darea in folosinta a garii Neuwirtshausz. Dupa nume, aceasta nu spune nimic, insa va anunt ca este tangenta cu Muzeul Porsche din Stuttgart, muzeu care si-a deschis portile publicului pe 31 ianuarie 2009.

Astfel, cei pasionati de industria auto pot ajunge, mai repede, mai sigur si mai ieftin la Muzeul Porsche din Germania cu trenul. Durata proiectarii, realizarii si finisarii a fost de doar sase luni, gara fiind moderna si fiind in ton cu muzeul marcii notorii. Gara va putea fi folosita ca si halta de manevra pentru descarcarea si incarcarea de masini, precum si tranzitul de pasageri.

Pentru sarbatorirea evenimentului, Porsche a folosit o locomotiva argintie, avand pe laterale inscriptionata o silueta a unui model sport Porsche. Vagonul din spatele locomotive, dedicat special pentru transportul de autoturisme, a continut opt vedete Porsche, printre care un 356 Speedster si noul coupe cu 4 usi, Panamera.

Tudosa Mihai-Marian, via carscoop.blogspot.com


sulzerul1175

Frumoasa idee.

Panamera cand intra in productie, sau a intrat deja? N-am vazut inca nicio Panamera pe piata.

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Stiri si evenimente cu trenuri
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR