Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Calatorii si Reportaje
Zgarcanstein

Prima zi de circulatie a Regiotrans pe sectia 318

Ieri, 20 mai 2009 a fost prima zi de circulaţie a Regiotrans de la Arad la Cermei, motiv pentru care am creat acest topic special pentru a vă prezenta fotografiile pe care le-am făcut. M-am simţit onorat să merg direct din Arad, spun asta pentru că în ultimii ani nu a mai existat tren direct pe această relaţie.
Aş dori să fac şi câteva precizări: din depou ies două automotoare. Aceastea circulă împreună ca P14357 până la Sântana unde se decuplează. Primul automotor circulă mai departe la Cermei tot ca P14357, al doilea la Grăniceri formând trenul P14367 (Sântana - Nădab) / P14341 (Nădab - Grăniceri). Ieri au fost în serviciu 97-0527-8 şi 97-0518-7. Fiecare rămâne pe secţiile respective până a doua zi când revin înapoi la Arad pentru revizia tehnică, întâlnindu-se din nou în Sântana.
Mi-am luat traista şi chipiul şi am plecat la drum...
Arad

Utvinişu Nou


Zimandu Nou


Sântana


Şiria


Mâsca Măderat


Pâncota


SeleuşTârnova Zărand


Mocrea


Ineu
Aici am fost aşteptat cu multă nerăbdare şi bucurie de Alexandru şi colega lui de bancă. Am mers împreună toţi 3 de 3 ori la Cermei.

TeuzCermei
Casa de bilete s-a închis o dată cu preluarea secţiei de către Regiotrans. În schimb, veştile sunt îmbucurătoare pentru că se doreşte modernizarea staţiei prin construirea unui peron iar timpii de mers se respectă destul de bine, în comparaţie cu CFR care mereu avea întârzieri foarte mari.


În final, câteva poze cu interiorul automotorului şi cu cei doi "fraţi" ce au contribuit la realizarea acestui reportaj.
Clasa a II-a


Clasa I


Alex la pătrat

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Calatorii si Reportaje
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR