Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Troleibuze
tiberio

Slatina

au circulat si in slatina troleibuze erau 5 au mers aproape 2 ani dar in cele din urma si-au dat seama k e o investitie proasta si le-au scos ) aveau trasee prin care nu prea mergea lumea dar dragute la inceput eram fan declarat in fiecare zii eram in ele ) eram si mic si mergeam fara bani
Dr2005

De fapt.... erau 3 troleibuze, nu 5, iar investitia a fost proasta pentru ca, in loc sa se faca bucla la Gara pe sensul dinspre Centru, s-a facut exact invers.... bucla la Plus pentru posibilul traseu Alro - Gara - Plus, deci o porcarie. Apoi a mai fost si incapatanarea de a face un sens unic (care a anulat complet reteaua pe un sens)... deci iarasi o porcarie. Asta cand aveau suficienta retea cat sa faca un cap de linie la acel sens unic si altul la Gara sau, cel mult, la depou (care depou nu mai era conectat de cativa ani la retea). Mai departe.... spre Alro nu renta nici in 1996 (cand combinatul mai era ce era), d'apoi acum, cu exceptia curselor facute la orele la care ies/intra muncitorii.

Ca fapt divers, deşi erau doar 3 troleibuze, hala are 4 canale prevazute cu retea de troleu!! )

Apropo de vehicule, deşi off-topic: Pānă cānd au circulat la Slatina autobuzele Roman 112?

Poze: http://transport-slatina.uv.ro/
tiberio

nu stiu exact sa iti spun dar acum 2 ani pana sa plec din sl mai circulau asa 2-3 vorbesc de autobuze roman 112 cred k si acum mai circula. Si da am gresit 3 troleibuze nu 5 dar oare mai sunt la depou ? depoul e acolo la transbuz langa textila. Pana la urma e mai bine cu sensul ala unic chiar daca a stricat linia de troleibuz.
Dr2005

Sensul ala unic mi s-a parut util pentru masinile parcate care ocupau vreo 3 benzi... Traficul nu mi s-a parut foarte aglomerat pe acolo.

Esti sigur ca mai circula Roman 112? Ca dupa cum arata in pozele pe care le-am facut eu in depou anul trecut... vezi in site-ul dat cu un post mai sus.
tiberio

eu asa cred k mai circula 2 nu sunt toate in starea aia asa de proasta

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Troleibuze
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR