Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Diverse
tomi_ms

Trenulete rutiere pentru agrement (Titicar)

Titicar pe acumulatori pe Platoul Cornesti (Tg. Mures), probabil cu asta se va face si turul gradinii zoo (ca tot ziceau ca se va putea vizita cu trenuletul. Ei, poftim trenulet ).

titicar by tomi_ms, on Flickr
Cred ca era proaspat sosit, mai trebuie inmatriculat (la primarie).
sorin_ncs

Io din cite stiu, pe vremea lui ceasca, asemenea trenulete rutiere turistice existau doar pe litoral. La vremea aceea erau formate dintr-un vehicul tragator care era fie un autoturism de teren ARO sau IMS fie un tractor si doua pina la 5 remorci, mai bine spus erau cinci modele de remorci...doua modele cu cite doua osii si trei modele cu cite o singura osie. Daca erau din cele cu doua osii se atasau maxim doua bucati la vehiculul tragator, daca erau din cele cu o singura osie se atasau trei sau cinci astfel de remorci.

Din pacate nu am poze, dar poate gasesc ceva daca scotocesc in colectia de vederi. In ziua de azi exista asemenea trenulete rutiere turistice in mai toate statiunile...atit cele de pe litoral cit si cele montane din cite stiu eu. Desigur nu mai folosesc aceleasi vehicule ca pe vremea lui ceasca. Dar problema de baza este ca de pe vremea lui ceasca stiu ca aceste trenulete rutiere turistice se mai numeau si MINICAR, dar nicidecum TITICAR !

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Diverse
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR