Archive for Forumul Vehiculelor Forumul pasionatilor de trenuri, de masini si de alte vehicule!
 


       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Vanzari - Cumparari - Schimburi
Prognosis

vand diorame preformate H0 si TT la comanda

vand diorame preformate H0 si TT la comanda


Ca sa finantez participarea mea pe mai departe la competitii cu Diorama de la Slobozia, am decis sa lansez serviciul de executie la comanda a dioramelor. Asfel, va anunt ca execut la comanda, montarea totala de diorame preformate H0 si TT. Dupa cateva modele de diorame facute din plastic, turnate ca relief, va puteti alege modelul ideal de cadou pentru persoanele iubite. Puteti alege din pozele expuse mai jos. Durata executiei este cuprinsa intre 15-45 de zi9le in functie de complexitatea lucrarii. Pe dioramele respective pot fi montate si sisteme de teleferic-telecabina, siteme de masinute Faller Car System care ruleaza pe sosea, trenuri care merg automat, casute iluminate, iluminat stradal, comenzi electrice automate sau manuale ale macazelor si semnalelor si mute altele. Casutele pot fi alese de beneficiar. Dimensiunea acestor diorame este de 160 x 100 cm. Dioramele din imagini sunt produse de firma NOCH si se importa la comanda. Ele se aduc fara linii fara casute fara accesorii toate acestea facand opera montatorului, adica a mea.

Iti poti face un cadou minunat de sarbatori, sau poti darui celor dragi o mini-diorama minunata asa cum este Diorama de la Slobozia. Nu atat de mare precum este Orasul din Sufragerie, cocheta si usoara (fibra de sticla si plastic) diorama de la noch poate fi functionala in casa ta in numai 2 saptamani daca este modelul pe stoc si in 35 de zile daca trebuie adusa din import pe comanda.
Prognosis

Pentru cei nefamiliarizati, termenul "preformat" inseamna ca, plansa de baza, relieful, strazile tumelurile, sunt turnate in plastic. Intreaga diorama este deja formata ca structura si relief. Restul, tot ce vine pe ea, case, linii, terasamente, semafoare, pomi, iarba, tufisuri, stalpi, masini, trenuri, omuleti, acestea se monteaza de catre mine pe acea structura deja formata. De unde rezulta un timp mai mic necesar punerii in functiune a dioramei. In principiu nu trebuie sa mai construiesc relieful din celuloza. Diorama este mai usoara.

       Forumul Vehiculelor Forum Index -> Vanzari - Cumparari - Schimburi
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum
SITE-UL FORUMULUI VEHICULELOR